2011. április 12., kedd

Legyen egy szep napod!

Amirol irni szeretnek az az milyen is az elet itt, szamomra meg mindig vannak ujdonsagok, ez a sziget valahol Europa es Eszak-Amerika kozott van, szamomra sokkal eroteljesebb az amerikai hatas, mint ami Europabol erkezik.
Teljesen mas az angolok hozzaallasa a dolgokhoz, megprobalnak mindig mindent konnyen venni, nem aggodni, csak csinaljak a dolgokat. Amugy itt is ugyanazok a problemak vannak mint mashok ugyanolyan emberi tulajdonsagok es gyengesegek vannak, mint barhol csak mas nyelvet beszelnek. Szamomra sokkal kenyelmesebb az eletuk ha ugy dontenek.
Nagyon baratsagosak, segitokeszek, es fegyelmezettek, pl. sorbaallnak a buszmegalloban, ha megall a busz - akkor szepen megvarjak mig mindenki leszall es utana szepen sorban felszallnak a buszra, nincs tolakodas es egyeb idegeskedes. A masik ami meg mindig szokatlan, a kisvarosban ahol lakom ott csak orankent jar a busz, altalaban percre pontosan ami kivan irva menetidokent azt megprobaljak betartani - ennek kovetkezmenyekent, beszelgetnek az emberek mar a busz megalloban is es a buszon is a vezetovel es az utasokkal is, ha mar 2x latnak a buszon akkor mar Te is ismeros vagy.



Szeretnéd használni a cikkeket a weboldaladon, vagy a blogodon?
Evvel a nyilatkozattal teljes: a cikk eredetileg Susana Huse blogjan talalhato: http://jol-erzem-magam.blogspot.com/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése